H I S T O R I A
Autentyczność i nowoczesność.
Dwa słowa, dwie epoki, połączone nieustannym dążeniem do perfekcji i mistrzostwa w technikach gotowania.
Od 1908 roku z pokolenia na pokolenie przekazujemy święty ogień, który jest dumą naszych kucharzy.
Wiedza naszych ludzi, dobór materiałów, piękno w każdym szczególe, opanowanie technik, ciągłe doskonalenie – jakość naszej pracy i pragnienie doskonałości to silniki, które nas napędzają i prowadzą każdego dnia do tworzenia wyjątkowych i spersonalizowanych produktów, które urzeczywistnią Twoje kulinarne marzenia.
Od ponad 100 lat staramy się aby dziedzictwo Alberta Dupuy przyniosło owoce, zachowując nasz wyjątkowy savoir-faire, ewoluując i zawsze dążąc do innowacji i postępu w dążeniu do jednego celu – przyjemności naszych klientów.
Jako żywa część francuskiego dziedzictwa, nasze serca niosą płomień towarzyskości i francuskiej sztuki życia - art de vivre à la française.
Dla smakoszy i gastronomii. Wczoraj, dzisiaj i jutro.